Защо да изберете кафе автомат за дома или офиса?

Може да срещнете различни съвети относно избора  на кафемашина за дома. И всички те са добре обосновани.
Любителите на капсули ще изтъкнат като предимство лесната и чиста работа с капсулите. Но няма да споменат високата цена и ограничението в избора на кафе.
Еспресо машините за мляно кафе са евтини и компактни, но знаете, че предварително смляното кафе губи част от аромата си. Освен това напитката силно се влияе от едрината на смилане и натъпкването, а намирането на идеално смляно кафе, което Ви допада и на вкус е трудна задача.
Кафеавтоматите са оптималната комбинация между качествена напитка и лесна употреба за домашно ползване. А предвид това, че в един уред е вградено всичко, цената и размерите им също са оптимални. 
Напитката, приготвена с прясно смляно кафе е много по-ароматна, отколкото от капсули, дози или пакетираното мляно кафе.                                            Автоматът сам мели, дозира, натъпква, приготвя желаната от Вас напитка, изхвърля отпадъка и го съхранява в контейнер. Дни наред, Вие изобщо не се занимавате с друго, освен да вземете готовата напитка и да ѝ се насладите.
Поддръжката е лесна. При нормално домашно ползване, се налага веднъж на 3-4 дни да заредите машината с вода и кафе на зърна, както и да изхвърлите остатъците от контейнерите. От хигиенна гледна точка, е добре веднъж седмично да изплаквате под течаща вода еспресо блока, а за да работи гладко – веднъж месечно да го смазвате на 2-3 места. Така ще си осигурите качествена напитка и дългосрочна работа на машината.
Всички тези удобства можете да придобиете на достъпни цени, ако си закупите базов модел кафеавтомат. Ние предлагаме в магазините си такива на цени, започващи от 260 лв., професионално рециклирани и обслужени в сервиз, с писмена гаранция.
Разбира се, ако се нуждаете от допълнителни функции и по-атрактивен дизайн, можем да предложим доста разнообразни модели. Ще обсъдим с Вас необходимите Ви екстри, като се съобразим с финансовата Ви готовност и персоналните Ви изисквания за цвят и размери, за да Ви предложим точно това, от което имате нужда, без да плащате излишно.
Разгледайте моделите, които предлагаме и ако харесате някой, се свържете с нас, за да Ви дадем по-подробна информация за наличност, състояние и всичко, което Ви интересува.
 А ако желаете да се подготвите, преди да ни посетите, прочетете статията „Как да изберете кафе автомат за дома или офиса?”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *