Как да изберете кафе автомат за дома или офиса?

Започваме с приятелски съвет…

Не се плашете – кафеавтоматът, нито е прекалено скъп, нито е с огромни размери и няма нищо сложно в него. Всъщност, кафеавтоматите са комбинация от няколко уреда и като съберете тези уреди в един, разбирате, че това е един от най-добрите избори за приготвяне на кафе напитки.
Основните точки, по които трябва да се замислите, когато решите да избирате кафеавтомат са:
  • Цена 
  • Дизайн/цвят
  • Размери
  • Екстри 
1. Цената, разбира се, е един от определящите фактори. Техниката може да бъде много скъпа, но ако подбирате внимателно и се доверите на нашите съвети, няма да плащате за излишни функции. А ако разгледате нашите рециклирани кафеавтомати, ще откриете достъпни цени (често наполовина от цената на чисто новите) с безкомпромисно качество.
 
2. Дизайнът също е водещ. Кафеавтоматът се ползва ежедневно и заема почетно място в кухнята Ви. Трябва да е в унисон с уредите и мебелите наоколо или поне да не се набива на очи като нещо чуждо и не намясто. Обикновено в кухнята преобладават уреди в един стил – луксозен, семпъл, ретро, както и в цвят инокс, бяло, черно и др. Много добре ще седи там кафемашина в същия стил.
3. Размерът на кафеавтомата също не е за подценяване. Според мястото, с което разполагате, можете да изберете компактен размер, който се обслужва изцяло отпред или пък тежък и масивен модел с разчупен дизайн.
4. Трябва да прецените добре и от кои екстри се нуждаете и кои са излишни за Вас. Например, ако обичате млечни напитки (капучино, лате, мляко с какао), е добре да се ориентирате към моделите с кана за мляко. Освен, че каната е удобна за съхранение на млякото в хладилник, тези машини имат запаметени класически рецепти за млечните напитки и ги приготвят перфектно, само с натискане на един бутон. Също така, машината си почиства сама каната и за Вас остава единствено да се насладите на своето капучино.                                       Друга екстра, която трябва да обмислите е това, дали бихте ползвали понякога мляно кафе, вместо зърна. Например можете да имате един пакет безкофеиново кафе, в случай, че гостите Ви пожелаят.                                                     Помислете, дали искате керамични ножове на кафемелачката, които са една идея по-тихи и не се загряват при усилена работа.                                             Също така можете да получите цветен дисплей, сензорни бутони, потребителски профили, включване в зададен час и др. Най-новите модели предлагат и пълно управление на машината чрез приложение на телефона.

Разбира се, има още много въпроси, които ще възникнат, докато разглеждате кафеавтоматите, но затова сме ние – за да Ви насочим и заедно да изберем най-подходящия модел за Вас.

Заповядайте в някои от нашите магазини, ще Ви посрещнем любезно както винаги и не забравяйте… 

за нас най-важното е Вие да останете доволни! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *