faq

Сервизът ни е с дългогодишен опит в ремонта на кафе машини и автомати. Ремонтираме основно марките SaecoPhilipsDelonghiSatrapLavazzaGaggiaSolisAEG и др. Без значение, дали сте професионален търговец на кафе или любител на домашните кафе напитки, ще Ви обърнем внимание и ще се постараем да изпълним всички Ваши изисквания.

Предлагаме на клиентите висококачествено сервизно обслужване и компетентни консултации. Съдействаме при избор на машина, като препоръчваме най-подходящите модели, според индивидуалните предпочитания на клиента.

Опитът ни позволява да работим бързо и ефективно. Имаме създадени практики и стандарти на работа, което улеснява нас и клиентите ни. Работим само с оригинални резервни части, а цените ни са едни от най-ниските в бранша.

Ако желаете да ремонтираме Вашата кафемашина, моля донесете я в магазина ни на адрес гр. София, кв. Орландовци, ул. Мара Бунева 42, маг. 3 или ни се обадете на тел 0886 122 933, или на адрес гр.София, ж.к. Люлин 10, бул. Луи Пастьор, бл. 161, тел. 0889 122 933, за да дойдем да я вземем (за гр. София). Може да ни я изпратите до офис на куриер – обадете ни се, за да уточним детайлите. Ще Ви посрещнем любезно, ще Ви издадем Сервизна карта и ще отбележим всички Ваши изисквания и ограничения. Ако желаете, можем да Ви се обадим, докато ремонтираме машината, за да Ви информираме за необходимите ремонти и приблизителната цена. Така можете да откажете дадена част от ремонта, дори след като машината Ви е приета в Сервиза и да сте спокойни, че няма да платите повече, отколкото очаквате. А когато машината е готова, ще Ви се обадим, за да уточним как да си я получите.

Моля запознайте се с нашите УСЛОВИЯ ЗА ПРИЕМАНЕ В СЕРВИЗ

Нашето най-голямо желание е Вие да останете доволни!

Работно време

Свържете се с нас

Телефони

0886 122 933
0889 122 933

Адреси

гр. София, кв. Орландовци, ул. Мара Бунева N:42, ПК: 1225
гр. София, ж.к. Люлин 10, бул. Луи Пастьор, бл. 161