Кои сме ние?
story

За нас

Ние сме ЕА Партнерс ЕООД – млада и амбициозна фирма, стояща зад името на доказания сервиз на Емил Захариев от гр. София. Сервизът в кв. Бенковски от години поддържа кафе автомати, както на големи фирми за кафе, така и на малки търговци и индивидуални клиенти от София и цялата страна. Емил Захариев е доказан, като един от най-компетентните специалисти в диагностицирането и ремонта на кафе автомати и еспресо машини. С годините е изградил доверие в своите клиенти и е доказал, че не допуска компромиси с качеството на услугите си, като постоянно го повишава.

Търговската дейност с кафе автомати и кафе е естествено развитие на нашия бизнес. Затова създадохме два представителни магазина, които са и приемни на сервиза. Там ще можете да разгледате в приятна обстановка подбрани кафе автомати, да бъдете консултирани компетентно и обслужени любезно, за да изберете и закупите подходящият за Вас модел. Ако предпочитате, можете да закупите кафе автомат или кафе и онлайн през нашия сайт.

Стремежът ни да се развиваме и да отговаряме на най-високите изисквания на клиентите, като подобряваме услугите си към тях, ни прави отворени към Вашите препоръки или специфични изисквания. Ако имате желание ще се радваме да ги споделите с нас.

0 +

Години опит

0 +

Предлагани марки кафе

0 +

Доволни клиенти