logo-delonghi

 

… бранд, доказал се на всички от 1902г. до наши дни.

Днес марката се свързва основно с производството на кафемашини, които приготвят плътно и ароматно кафе.. но далеч не е така. Марката е широка гама от домакински уреди с доказан стил, изпипан до последния детайл..функционалност, разнообразие от цветове подходящи за всеки вкус и определено неоспоримо качество. Всичко това е само с една цел и тя е в нашето ежедневие да има повече комфорт и удобства.
1902г.
Компанията е основана от семейство Де‘Лонги през 1902г. В Тревизо, Италия  като малък цех за производство на резервни части за отоплителни уреди. Последва развитие в уреди както на твърдо гориво, така и на газ, а малко след това и на електричество. През 1950г компанията се разширява и включва всички малки домакински уреди за приготвяне на храна,  почистване и гладене.
 
Успешното развитие на компанията се свързва с г-н Джудзепе Делонги, който през 60-те години на ХХ век започва изкупуване на производствени мощности и рязко увеличава изследователския и иноваторския потенциал на фирмата. 
Той въвежда и мотото, което следват и сега всички работещи в De’Longhi – „По-добри всеки ден“.
1993г.
Дебютът на De` Longhi в сектора на кафемашините се състои през 1993 година с модел Помпа, последван през 2003 година с пускане на пазара на първата напълно автоматична машина Magnifica. Технологическите иновации предизвикват силен интерес и така през 2004г. е подписано историческото споразумение с Nespresso за дистрибуция на капсулни кафе машини. 
2007г.
През 2007 година това споразумение довежда до появата на пазара на Lattissima, предназначена да се превърне в референтна точка в сектора на кафе машини за еспресо. Само четири години след пускането на първата напълно автоматична кафе машина De` Longhi се утвърждава като пазарен лидер в този сектор. През 2012 година компанията придобива безсрочен лиценз на марката Braun в сегмента на малките домакински уреди.
2017г.
Още една стъпка към кафето. . .
De’ Longhi финализира споразумение за придобиване на 40% от швейцарската група Eversys, с опция за закупуване на останалите 60%. Сделката бележи навлизането на De’ Longhi Group на пазара за професионални еспресо кафе машини, с акцент върху супер автоматичните модели и технологичните продуктови иновации.
Днес марката предлага богато разнообразие от комбинирани кафе автомати, които може да използвате както с кафе на зърна, така и със смляно кафе. Наслаждавайте се на ароматна и качествена напитка, всеки ден и по всяко време в уюта на своя дом с кафе машини De’Longhi !

Може да разгледате моделите от марката De’Longhi ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *