История на марката SAECO

Историята на марката Saeco започва още в края на миналия век. Италианската марка е един от лидерите в производството на кафе машини. Устройствата ѝ са надеждни и достъпни, а редовното им обслужване допринася за тяхната безупречна работа в продължение на дълги години.

Начало…

Разработката на известната марка започва през 1976 г., с основаването на малък бизнес, свързан с производството на домашни кафемашини за еспресо. Следващият етап на развитие започва 5 години по-късно, когато през 1981 г. италианският и швейцарският бранд обединяват усилията си. Тандемът води до създаването на новата компания Saeco Srl. Партньорите се занимават самостоятелно с развитието на бизнеса и благодарение на навременното разпознаване на пазарния потенциал в този сегмент, Zapella и Schmed влагат всичките си сили и ресурси в усъвършенстване на технологиите.
Резултатът не закъснява дълго. Още през 1985 г. партньорите представят на света първата домашна напълно автоматична кафемашина за еспресо. Какво е това, ако не пробив? Наред с това марката се развива непрестанно. Това се случва, чрез организиране на предприятие, което произвежда компоненти за оборудване на машините. С тази стъпка Saeco се приближава до производствената схема „на едно място“. През 1986 г., благодарение на интензивната модернизация и усъвършенстване, започва разработването и производството на професионално оборудване за приготвяне на кафе.

Развитие…

През 1999г. марката променя своето име на Saeco International Group. В края на същата година групата придобива контрол, върху Gaggia SpA, като благодарение на това събитие компанията успешно навлиза на пазара с професионално оборудване за производство на кафе. Това позволява, тя бързо да увеличи продажбите си в бъдеще. През 2008 г. Saeco разработва нов формат за автоматични кафе машини, като предлага на пазара най-малката автоматична машина за кафе.. Така се появява моделът Xsmall, мини форматът бързо става много модерен През 2008-2009 г. тези машини са най-продавани продукти за направата на кафе в домашни условия. Следващата година е значителна с това, че веднага се появяват нови модели машини за кафе – Saeco PicoBaristo;  Deluxe SM5460/10; Series 5000 и Saeco PicoBaristo Deluxe SM5573/10. Те привличат вниманието и стават продължение на линията Saeco Pico.
През 2009 г. Saeco става подразделение на Philips Consumer Lifestyle.

Кафе машини Philips – Saeco

За тези, които обичат ободряващата напитка кафе, Philips предлага кафе машини Philips Saeco, които не са просто удобни, но и изключително надеждни, компактни и елегантни. Те позволяват на почитателите на кафе еспресо, капучино или лате макиато да създават висококачествени напитки. Някои от моделите са по-малки, други по-големи като размер, но имат идеални форми с авангарден дизайн. Притежават стилен и уникален метален корпус. Всичко, относно избора им зависи от личните предпочитания, нужди на потребителя и съчетанието с кухненския интериор. Те имат много функции, висока производителност, достатъчна мощност, различни режими на работа и освен за домашна употреба, могат да обслужват голям поток от клиенти и посетители на ден.
Само с едно натискане на бутон и Вашето еспресо, направено от прясно смлени кафени зърна е готово. Наслаждавайте се на ароматна и качествена напитка, всеки ден и по всяко време с кафе машини Philips – Saeco!

Може да разгледате моделите от марката Saeco ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *