coffee-banner-eapartners2

КАФЕАВТОМАТИ

Подходящи за офиса или дома, с тези модерни машини можете да приготвите любимото си кафе само с натискане на 1 бутон, след което да се насладите на напитката, без да сте ангажирани с почистване и подготовка за следваща напитка. Това са автоматични кафе машини с вградена кафемелачка и механизъм за приготвяне на кафе, които се самопочистват и „складират“ отработеното кафе и остатъчната вода. Те се самоизключват когато не ги използвате. Изискват минимална поддръжка, а в замяна ще ви служат дълго и безотказно.

МАШИНИ С КАПСУЛИ

Ако предпочитате определена марка кафе, можете да се възползвате от предварително разработените рецепти, които големите производители предлагат под формата на капсули. Използвайте различна капсула всеки път, в зависимост от желанието си или впечатлете гостите, като предложите кафе според индивидуалните предпочитания на всеки от тях.

Употребата на капсули е широко разпространена в офиси заради различните вкусове и минималната необходимост от почистване на кафе машината.

МАШИНИ С РЪКОХВАТКИ

Тези кафе машини са широко разпространени и познати на повечето потребители. Компактните им размери и тихата работа са сред причините да бъдат предпочитани за домашни условия. Не на последно място по важност е и по-достъпната им цена. Работят с предварително смляно кафе, а в повечето случаи и с меки дози тип „чалда“.

Подходящи са за дома или вилата, за места където няма място за по-голяма машина или ще бъдат използвани по-рядко.