СЕРВИЗ

268539642_306471488067901_6483895791549274918_n

Сервизът ни е с дългогодишен опит в ремонта на кафе машини и автомати. Ремонтираме основно марките Saeco, Philips Saeco, Delonghi, Satrap, Lavazza, Gaggia, Bosch, Siemens, Jura, Solis, AEG, Tchibo и др. Без значение, дали сте професионален търговец на кафе или любител на домашните кафе напитки, ще Ви обърнем внимание и ще се постараем да изпълним всички Ваши изисквания.

Предлагаме на клиентите висококачествено сервизно обслужване и компетентни консултации. Съдействаме при избор на машина, като препоръчваме най-подходящите модели, според индивидуалните предпочитания на клиента.

Опитът ни позволява да работим бързо и ефективно. Имаме създадени практики и стандарти на работа, което улеснява нас и клиентите ни. Работим само с оригинални резервни части, а цените ни са едни от най-ниските в бранша.

Ако желаете да ремонтираме Вашата кафемашина, моля донесете я в магазина ни на адрес гр. София, кв. Орландовци, ул. Мара Бунева 42, маг. 3 или ни се обадете на тел 0886 122 933, за да дойдем да я вземем (за гр. София). Може да ни я изпратите до офис на куриер – обадете ни се, за да уточним детайлите. Ще Ви посрещнем любезно, ще Ви издадем Сервизна карта и ще отбележим всички Ваши изисквания и ограничения. Ако желаете, можем да Ви се обадим, докато ремонтираме машината, за да Ви информираме за необходимите ремонти и приблизителната цена. Така можете да откажете дадена част от ремонта, дори след като машината Ви е приета в Сервиза и да сте спокойни, че няма да платите повече, отколкото очаквате. А когато машината е готова, ще Ви се обадим, за да уточним как да си я получите.

Нашето най-голямо желание е Вие да останете доволни!

ОФЕРТИ

Изготвяме индивидуални оферти за сервизно обслужване на клиенти с повече кафе машини. Можем да договорим абонамент за следните услуги:

  • Периодични посещения за профилактика на място.
  • Отстраняване на неизправности и настройване на машината.
  • Транспорт до сервиза и обратно до обекта на клиента.
  • Предоставяне на оборотна машина.
  • Обучение на персонала за работа с кафемашината и предоставяне на писмени инструкции.

Свържете се с нас през контактната ни форма или по телефона, за да поискате оферта.